Combibrug

Voorbeelden


Ben jij opzoek naar een CombiCoach? Bekijk hieronder de mogelijkheden. 

Wij zetten Combicoaches in met verschillende expertises. Staat hieronder niet wat je zoekt? Neem met ons contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Diverse coaches

 • Bewegend leren:
  bewegend leren is op een speelse manier leren van verschillende vakken. Bewegen tijdens het leren heeft namelijk een positieve invloed op de hersenactiviteit. Concentratie, taakgerichtheid en zelfvertrouwen nemen hierdoor toe!

   

 • Onderwijsassistent:
  Niet alle kinderen leren even makkelijk. En niet ieder kind is goed in elk vak. Daarom zetten wij onderwijsassistenten in. Om extra begeleiding te hulp aan te bieden bij het leren. Dit doen onze coaches één op één of in kleine groepjes.

   

 • Gym- /sportdocenten:
  Onze coaches geven gym en sportlessen aan verschillende leeftijden op maat gemaakt. Aan kinderen, volwassenen en senioren. Onder schooltijd maar ook na schooltijd in vakanties.
 • Creatieve-/kunst- en Techniekcoach:
  Ook deze lessen worden op maat gemaakt. Heb jij een bepaalde techniek die je wilt leren? Of wil jij thematische lessen? Alles is mogelijk. Indien gewenst, denken wij ook graag met je mee.

 • Dans-, drama-, muziek- en musicaldocenten: 
  Wil jij meer leren wat betreft podiumkunsten? Of heb jij hulp nodig bij de eindmusical van groep 8? Zou je graag zekerder willen zijn voor publiek of wil jij je motorisch bijscholen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 • Fotografiecoach:
  Ook fotografie is een expertise wat wij kunnen aanbieden. Ben je benieuwd daar deze lessen? Laat ons jouw wensen weten en wij denken met je mee.

 • Natuur-/voedingCoach:
  Het is belangrijk om ons bezig te houden met de natuur. Maar wat weet jij hier eigenlijk van? Wat kun jij doen voor de natuur? Ben je nieuwsgierig geworden of ben jij echt op zoek naar een natuur of voeding coach? Neem met ons contact op.
 • TSO/BSO:
  Er staan diverse Coaches regelmatig op de TSO of BSO. Zij geven de les waar zij gespecialiseerd in zijn. Zo krijgen de kinderen op de TSO en BSO bijvoorbeeld sportlessen. De andere begeleiders van de groep halen hier ook weer nieuwe ideeën uit waardoor wij onze expertise delen met elkaar.

   

  Ziekte inval/ ambulante uren:
  Aangezien wij verschillende coaches kunnen inzetten met diverse expertises, kunnen wij ook snel schakelen en de juiste coach inzetten waar nodig. Wij zijn flexibel en zoeken voor jou de coach die past bij de behoeftes.

 • Projectweken/ateliers/studiedagen:
  Ook hebben wij ervaring met projectweken, jubilea, ateliers en studiedagen. Daarom kunnen wij goed met je meedenken over de invulling hiervan en de juiste coach inzetten. Laat ons weten waar je naar opzoek bent!

 • Teambuilding:
  zoek jij nog invulling voor een teambuilding dag voor het docenten team? Of team binnen jullie organisatie, vereniging of bedrijf? Ook hier maken wij trainingen voor op maat. Dit zal een invulling zijn mbt sport en/of cultuur.

Meld je aan als Coach!

Enthousiast. Bekwaam. Flexibel. 

Zijn dit eigenschappen die jou toebehoren? Dan komen we graag in contact met jou! 

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe combicoaches die vanuit een eigen specialisatie kinderen of ouderen kunnen helpen in hun ontwikkeling. 

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.